top of page

Foto Video Leurs:
Foto- en videomateriaal van de bovenste plank

In een flits geholpen bij Foto-Video Leurs in Knokke

Wie een passie heeft voor foto- en videografie, moet in Knokke-Heist zeker binnenspringen bij Foto-Video Leurs Deze fotospeciaalzaak biedt u het neusje van de zalm op het vlak van foto- en videomateriaal. U vindt er naast professionele toestellen van alle vooraanstaande merken een waaier aan handige accessoires zoals tassen, statieven, lenzen, … Ook batterijen, geheugenkaarten en flitsers behoren tot ons aanbod.

Anker 1
Leurs_1.jpg

Uw fotowinkel biedt méér dan alleen fotografie

Geen fototoestel nodig, maar op zoek naar een nieuwe gsm, mp3-speler of dictafoon? Foto-Video Leurs heeft het meest recente aanbod voor u in huis. Net als een uitgebreide selectie aan fotoprinters, inktpatronen, etc. Uw dia’s, negatieven en foto’s scannen we op professionele wijze in. Net zoals we ook snel en gemakkelijk uw video- en smalfilms kopiëren. Bovendien straalde u nog nooit zoals op de pasfoto die u bij ons laat maken. Sinds kort kunt u bij ons ook terecht voor groot formaat prints en canvassen. Indien u dit wenst, kaderen we uw foto ook in.

Deze merken treft u in onze winkel aan: Nikon, Canon, Panasonic, Sony, Olympus, Leica, Epson, Kodak, Fuji, ...

0.jpg

Fototoestel kopen? Advies op maat in Knokke-Heist

Aarzel niet om hulp te vragen aan een van onze verkopers. Wij geven u graag meer uitleg over om het even welk toestel. En helpen u zo het apparaat te vinden dat écht bij u past. Al overtuigd van uw keuze, maar geen tijd om langs te komen? Dan bestelt u in een wip het toestel online via onze webshopMaak foto’s en video’s om een puntje aan te zuigen. Snel naar Foto-Video Leurs in Knokke-Heist.

bottom of page